Armania Blog

Despre noi

Despre noi

Despre CamioaneAuseu.ro

S.C. Dezmembrari AGA SRL s-a infiintat in 2013 ca societate romana, depozitul si magazinul principal in Bihor, comuna Auseu, unde avem un stoc foarte variat de piese camioane motoare pentru toate marcile de camioane, in 2 hale in suprafata totala de 800 mp

In aceasta locatie comercializam piese camioane second hand provenite din dezmembrari camioane in stare de functionalitate, achizitionate din diferite tări, ceea ce ne permite sa acordam garantie pentru toate produsele comercializate care sunt de echipare originala, de o calitate superioara pieselor noi de producator si la preturi mai avantajoase.

Comercializam de asemenea si piese camioane reconditionate  (electromotoare, alternatoare, planetare}, certificate conform legislatiei europene.

In spiritul protejarii mediului si a reducerii poluarii, valorificam la maxim piesele rezultate din dezmembrare prin gestionarea lor informatica si stocarea in conditii optime, sortate pe categorii si marci in spatii inchise. Deseurile rezultate si piesele defecte sunt gestionate conform legislatiei de mediu in vigoare.

De ce să ne alegi?
  • Livrare rapidă

  • Pret & Calitate

  • Suport telefonic

  • Reduceri

  • Retur piese

Membrii nostrii

O echipa de profesionisti care va stau la dispozitie telefonic si online.

Clienti mutumiti

Am cumparat piese de la CamioaneAuseu.ro, si sunt foarte multumit de livrare si calitatea pieselor.
– Florin Sabu – Salaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avatar Mobile
Main Menu x
X